četvrtak, 1. rujna 2011.

BitDefender pokreće Anti-Malware Zaštita za Twitter

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Jeste li vidjeli ovu fotografiju?" "Pogledajte na vaše lice u ovoj pix je neprocjenjiv!" "LMAO ovaj video vas je smiješno!"

Ako ste redoviti korisnik Twittera, vjerojatno ste vidjeli tweets poput onih doći do što @ odgovora ili izravne poruke u nekom trenutku. A vi vjerojatno ne znate da kliknete na pripadajućim link. Uostalom, nema slike od vas iza njega, samo zlonamjerne web stranice postavite po kaznenim koja želi vam muljaža, spam vas ili još gore - zaraziti vaše računalo s malware.

Ali sada postoji alat koji vam daje dodatnu zaštitu protiv ove vrste prijetnji . BitDefender novi Safego zaštita za Twitter skeniranje vašeg profila za spam, phishing pokušaja i zlonamjernih programa, i automatski vas obavještava kada su otkrivene prijetnje.

Slično tvrtke Safego Facebook app , novi Twitter zaštitu (sada u beta), koristi isti anti-malware i anti-phishing motora za skeniranje URL objavljene na svoj ​​profil.

Usluga provjere nepoznatih korisnika prije nego što ih slijediti, provjerava račune osoba koje ste sljedeće i skenira izravno poruke za spam, sumnjive linkove i highjacking pokušaja. Prijetnje su rangirani prema težini što su crvena, žuta, siva (niska opasnost) ili zelene (bez prijetnja). Dodatne postavke također mogu upozoriti svoje prijatelje, ako utvrdi da njihovi računi su ugrožena.

No, služba prestaje kratko brisanja tweets ili pri prestanku slijeđenja korisnika u vaše ime - to će vas obavijestiti putem izravne poruke umjesto.

Da biste koristili uslugu, jednostavno se prijavite sa autorizirati Twitter i primjenu BitDefender Safego kao što bi bilo treće strane cca. Nakon toga možete skenirati Twitter korisnika profili, vaš Twitter vremenskoj i svoje izravne poruke, kao i konfigurirati potrebne postavke.

App je jasno u svom razvojnom razdoblju, moram upozoriti. Prvi put sam ga pokušao, bilo je problema autentičnosti moj račun i ja je bila usmjerena na stranici BitDefender 404. No, budući da app je u beta upravo sada, ja bi trebao dati ću ga proći za sudar. To je stabilan u ovom trenutku (ako je malo spor). I, neka je to lice, app pruža mnogo potreba servis za spam-nadjačati , veza-punjene društvena mreža koja je danas Twitter.

Iako usluga nije u redu posao s otkrivanjem očito prijetnji na njegov početni skeniranje, bio sam iznenađen da je imao neke velike promašaje previše. Na primjer, tvrdio neke anonimne link-tweeting profil bio siguran, kad je jasno spam bot.

Ipak, ovaj app je značajan zbog svoje jedinstvenosti. Nakon provjere s nekoliko sigurnosnih tvrtki za slične proizvode, najbliži smo mogli doći do bilo McAfee SiteAdvisor Mobile Security je, koja skenira vezama u svim društvenim mrežama, uključujući i Twitter. Ali nitko od poduzetnika povezanih nije čuo posvećen anti-malware aplikacija samo za Twitter.

No, kao i sa bilo vezane uz sigurnost, ne možete samo povjerenje softver sami obaviti posao za vas - morate koristiti malo zdrav razum, previše.


Nema komentara:

Objavi komentar