četvrtak, 1. rujna 2011.

Assistly Za Salesforce pokreće Na AppExchange

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JKEU4sO74zk/:
62667v8-max-250x250

Assistly , oblak-based korisničku podršku platformu koja je potpomognuti bullpen kapitala, indeks Ventures, Salesforce, kao i nekoliko drugih anđela i BO, pokrenula verziju 2.0 svoje platforme još u srpnju , zajedno s rolling out novi model cijena, koja uključuje potpuno opremljenog verziju svoje usluge besplatno.

Danas, ima ljeti zadržati na rolling out za Assistly, koje je danas objavio da će se dodavanjem dvosmjerna integracija s Salesforce. Assistly za Salesforce je AppExchange app koji, prema Assistly blog , omogućit će prodaju i timovi za podršku da "dijele kompletan pogled na kupca" - drugim riječima, kupca timovi podrške sada mogu vidjeti podatke, kao i uspostavu kontakata s korisnicima informacije i status dok je radio na predmetima - izravno iz Salesforce. App će također integrirati s Salesforce sri kako bi se lako uključiti jedan cijeli tvrtka u korisničku podršku, i dopustiti korisnik to poslati ažuriranja statusa i postaviti pravila za automatsko generiranje sri poruka korisničku podršku slučajeva dobi.

S Assistly za Salesforce, korisnici mogu vidjeti kontaktirati povijest i više bez da napuste Assistly, a isto tako, timovi za podršku klijentima mogu vidjeti informacije iz Salesforce - sve u nastojanju da ponudi više dosljedan doživljaj kupca. Organizacije zatim mogu koristiti Assistly pokazati gdje kupac u prodajni ciklus, statusu ili vrijednosti koje kupca za tvrtku, a kupca kontakt informacije. U stvarnom vremenu.

Assistly je imao u tijeku partnerstvo s Salesforce, a to je najava logično proširenje strateškog ulaganja Salesforce je napravio u Assistly - i pokazuje još jedan partnerstvo skovali Salesforce nastaviti dodavanje proizvode i usluge koji nadopunjuju postojeće usluge.

Od predstavljanja u rujnu prošle godine, a uzimajući u novi kapital, Assistly donijela je na tvrtke kao što su Yelp, Etsy, 37signals, Pandora, Vimeo, a Spotify kao plaćati klijentima. Pokretanje i broji Mark kubanski i David Liu kao savjetnici.

Za više, provjerite video ispod:


Tvrtka:
ASSISTLY
Pokretanje Datum:
2009
Zabava

Nema komentara:

Objavi komentar