četvrtak, 1. rujna 2011.

Windows 7 Telefon priključak 2,0 okusa mango, čini primjetan debi u Mac App Store

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-connector-2-0-tastes-of-mango-makes-conspicuous/:
Microsoft Windows 7 Telefon Priključak će uvijek biti znatiželjni neobičnost u trgovini Mac App . Uostalom, alat je dizajniran isključivo za one koji koriste OS X i Windows Phone. Srećom, Ballmer i tvrtke se popeo na velike duljine kako bi ovaj bezbožnici Unije kao bešavne moguće, a njegova najnovija verzija dodaje dodatnu podršku za Mango uređaje i cijeli niz novih značajki. Među mix je sposobnost za sinkronizaciju sa Aperture, uvoz datoteka putem drag-and-drop i prijenos zvona (iako, da je prošle značajka je samo za Windows Phone 7,5 korisnike). Također ćete naći bolje videa pretvorbe, rafiniran backup i vraćanje mogućnosti, i podršku za 13 dodatnih jezika. Hej, nitko nije rekao da je lako da se izdvojite iz gomile, ali barem je Microsoft to je samo malo lakše.

[Hvala, David]

Windows 7 Telefon priključak 2,0 okusa mango, čini primjetan debi u Mac App Store prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 23:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mac App Store | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar