četvrtak, 1. rujna 2011.

Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-galaxy-note-hands-on-video/:

Kako uzbuđen je Samsung o novim Galaxy Napomena? Tvrtka je uvjerena da je uređaj najavljuje potpuno novi prostor za industriju, nešto između smartphone i tablet. A što je prostor nazvan? Napomena, naravno. Na 5,3 inča, što ne osjeća puno više kao mobitel od tablet - iako doista velika. To je još uvijek prilično prenosiv, sigurno više nego je također nedavno najavio Galaxy tab 7,7 , ali je dodao zaslon nekretnina ne može biti vrijedan dodatni džep prostor za one koji ne koriste svoje prijenosne uređaje za gledanje filmova.

Zanimljivo je da glavni zahtjev ovdje zapravo izgleda kao da se poslovnim korisnicima. Iako Android 2,3 nije osobito poznat po tome što veliki poslovni OS, sposobnost da piskarati bilješke s olovkom, "S Pen", harkens natrag na stari PDA i vjerojatno će privući korisnike bolesni tipkanje sa svojim prstima. To je rekao, imali smo neke poteškoće svladavanje olovkom u kratkom vremenu koje smo proveli s njim. Unatoč Samsung-ov npr. na stvar točnost, olovka je prilično sklizak na zaslonu uređaja sjajan, i imali smo dosta poteškoća se precizno za jednostavne crteže - kao što možete vidjeti u piskarati gore.

Sve u svemu, teško je predvidjeti Napomena cjelini novi prostor, i to ostaje da se vidi je li S Pero doista mogu dati u dobi od stylus novi život. Provjerite na našim rukama-na video nakon pauze i uvjerite se sami.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video)

Samsung Galaxy Napomena Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 07:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar