četvrtak, 1. rujna 2011.

Danas u također-Ran tablets: HTC Jetstream i Sony S i P

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mwHNI8rz3PQ/:
we're-doomed-c3po

Danas neće biti zapamćena sutra. Ništa od toga se dogodilo danas. Steve Ballmer nije ostavku, Dell nije dobio iz računala poslovne i nisam prestati procrastinating i zapravo ići u teretanu. Nope, kao i svaki drugi dosadan ljetni dan, nekoliko proizvoda su najavili, start-up najavio financiranje i drugi bežični prijevoznika jacked pristojbe . Danas je samo još jedan dan.

No, dok smo još uvijek ovdje, posljednjeg dana kolovoza, nekoliko tablets od glavnih brandova je najavio da zaslužuju malo više razgovora. Sony je konačno objavio pune specifikacije i pokrenuti detalji za P i S tablets. HTC, isto tako, nije isto s Puccini tablet , koji je sada sportski prilično predvidljiva ime Jetstream. Vidite, ove tablets su baš kao i sve druge Honeycomb karticama koje su hyped mjesecima i na kraju udario udarac umjesto prasak.

Teško je biti android simpatizer ovih dana, zar ne? Koristio sam za sebe smatraju čvrsto u taj logor - onda sam kupio ipad 2 nekoliko mjeseci unatrag i perspektive me ošamario u lice. Android kartice ovise o svojim proizvođača kako bi se za Honeycomb prazan cca tržištu. Bez pomoći, oni su jednostavno neki drugi uređaj internetski portal čije je postojanje sporan u odnosu prema prijenosno računalo. Ovaj vapaj za životom čini prijenosna računala, a ne ipad, Honeycomb karticama 'najveći konkurenti.

Sony tablets deklarirani danas pokušavaju opravdati svoje novost sa Sony Qriocity medija Suite. To je nešto čudan prinos je dostupna na gotovo svakom spojenog uređaja Sony čini, uključujući i PS3, Bravia televizore, Sony Ericsson Android telefone, PSP, i sve njihove set-top box i spojen Blu-ray playera. Njegova baza instalirati, možda čak pomračenja iTunes kada je s obzirom velik broj uređaja trčanje usluga. No, bez ovog medija platforme, Sony tablets su, dobro, samo još Android tablets.

Sony je sagradio u robusnom PlayStation potporu, koji bi mogao biti ubojica značajka - jednog dana. tablet S je prvi tablet da bi mogli igrati PSP i Playstation igre preko emulatora. Ali tablet dolazi sa samo dvije utakmice (Crash Bandicoot i Pinball Heroji), i po konferenciji Sony press ranije danas, to ne zvuči kao dodavanje naslova je veliki prioritet.

Nekoliko ranih recenzije i Hands-on je Sony tablets popped ubrzo nakon što je najavio. Tim Stevens iz Engadget navodi da je Sony tablet S "nije jasno bolje" od Galaxy tab 10,1 navodeći ak oblik faktor, ogrebotine sklone stakla i slab dojam. Tako da je pass?

Recenzije stvarno trebate ciljati potrošača izvan našeg zaklonjena svijet glup naprava. Je li vrijedno vašeg novca preko drugih proizvoda? Nema upozorenja, nema "ako-onda" izjave. Do sada ni jedan stol po cijeni oko 500 dolara je suprotstavio IP

Nema komentara:

Objavi komentar