četvrtak, 1. rujna 2011.

Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Tu je ništa sve što uzbudljivo o većini point-and-shoot kamera. Vi trenutku, oni pucati, kraj priče. No, Samsung je trese stvari kao u posljednje vrijeme. Prvo, TL220 i TL225 dodao drugi, 1,5-inčni LCD zaslon na prednjoj strani kamere, čine tvrtke 2009 postavu DualView kamere. Nikada nisam vidio tko je zapravo pomoću njih na ulici, ali Samsung ponavljanja inzistirati na tome da oni 'bio apsolutni hit. Pa onda u redu. Ove godine, Zavod je donio tvrtke daljinsko snimanje omogućen SH100 , koji vam omogućuje da koristite Samsung-ovih Android smartphone okvira, zumiranje i snimanje slika preko WiFi. A antipatičan kašnjenja ne bi se ova značajka hit, ali ipak, to je prilično maštovite stvari.

Sada ovaj tjedan na IFA , tvrtka je upravo predstavio još jedan posve originalno (i praktične) kamere dizajn sa svojim MV800. Kamere kvaliteta slike nije puno govoriti (iako smo samo imali priliku koristiti pred-proizvodni modeli), ali je MultiView Flip-up LCD je prilično darn fantastičan - u konceptu, barem. 16,1 megapiksela cam cijeli 3-inčni touchscreen Kapacitivni okreće od ravnini sa stražnjim do 180-stupnjeva kut (i ništa između), tako da je moguće ne samo pucati savršeno uokvirena autoportreta, ali i da imaju izravan pogled na zaslonu pri snimanju i ispod i iznad razine očiju. Mi volimo vidjeti proizvođači i dalje guranje omotnicu, kada je u pitanju inovacije, ali kako je 279 dolara MV800 obavljati ukupni? Skoči prošlosti pauzu za naše dojmove.

Galerija: Samsung MV800

Nastaviti čitanje Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video)

Samsung MV800 MultiView kamere Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 05:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji

Nema komentara:

Objavi komentar