četvrtak, 1. rujna 2011.

Sprint na dvostruko Nadogradnja naknadu za 36 dolara početkom 9. rujna?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Vrijeme je bilo pronaći svoje omiljene medvjedića ili prstohvat nekoliko stotina novčana jedinica. U današnjem drugi nastup nesretnih vijesti koje dolaze iz Overland Park, SprintFeed je izvještavanje da trebamo sami braće za još jedan izlet u jednokratni troškovi 9. rujna. Ovaj put, to je oh-tako-drage nadogradnju Naknada da je žrtva inflacije, uzimajući poboljšao do 36 dolara za bilo koji postojeći kupac koji želi novi telefon, a ako ste u nadi da obnoviti ugovore na više linija, Sprint je ljubazno spremni kapa naknade na maksimalno 150 $. Tu je nagađanja da ta kvrga svibanj imati nešto za napraviti sa najnovijim glasine dolaze iz Cupertino, ali također može jednostavno biti rutinski promjenu politike. Bez obzira na motiv, to znači da bilo tko drži se za sljedeća najbolja stvar bi trebao početi u potrazi pod svaku kauč jastuk sjede na, u nadi da će scrounging do nekoliko dodatnih dolara ili eura.

Sprint na dvostruko Nadogradnja naknadu za 36 dolara početkom 9. rujna? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 08:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SprintFeed | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar