četvrtak, 1. rujna 2011.

Zero1.tv je Voomote Zapper donosi daljinsko upravljanje univerzalnosti na iOS korisnika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:
Natrag u srpnju, mi je uhvaćen pogled na Voomote Jedan - Zero1.tv je univerzalni daljinski adapter za iPhone i iPod Touch korisnike. Sada, tvrtka je upravo najavio vitkiji, ipad kompatibilan nasljednik svoje pozamašan periferne, s Voomote Zapper. Trebao debi na IFA kasnije danas, ovaj spajalica veličine dongle pridaje na svoj ​​iDevice je 30-pinski priključak, što vam omogućuje daljinsku kontrolu bilo kojeg A / V gadget uz pomoć Zero1.tv je besplatno i prilagodljiv iOS cca. Zapper je regulaciju značajka također vam omogućuje da katalog svih infracrvenom uređaja mjestu, dok su kontrole više sustava s jednim gumbom, zahvaljujući jednim pogledom funkciju. Njegova ipad optimiziran TV Guide, u međuvremenu, omogućuje ložiti svoje omiljene emisije s još većom lakoćom, koristeći app je grafički prikazan, programiranje rasporedi. Nema riječi, ali o cijenama i dostupnosti, ali možete ubiti svoj put prošlosti pauzu za punu press release.

Nastaviti čitanje Zero1.tv je Voomote Zapper donosi daljinsko upravljanje univerzalnosti na iOS korisnika

Zero1.tv je Voomote Zapper donosi daljinsko upravljanje univerzalnosti na iOS korisnicima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 03:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar