četvrtak, 1. rujna 2011.

Netflix poskupljenje slatkiš u sutra, ali možda nećete morati mijenjati odmah

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/netflix-price-hike-kicks-in-tomorrow-but-you-may-not-have-to-ch/:
Vrijeme je trčanje vanjska strana na kolovoz, a uz to ide postojanje Netflix streaming-a i disk usluge kao jedan paket za 7,99 dolara. Imajući oba (na 1-disk plana) će zahtijevati isplatu 15,98 dolara svaki mjesec počinje sutra , ali ako ste jedan od mnogih plač glasno i često da će unazaditi ili otkazati, a ne plaćaju više od objesiti na - ti moći ugurati nekoliko dodatnih dana iz svog trenutnog paketa. Hakiranje Netflix ističe da je cijena zapravo ne prebacuje dok se "Next datuma naplate" nakon 1. rujna, ali trebali biste promijeniti dva dana prije kako bi se izbjeglo naplate. Za nas to nije sve do 17., tako da imamo par tjedana više ne da i dalje gledate iznajmljuje diskovi koji su čami na naše klupe, bez dodatnoga plaćanja za povlasticu . Vaš datum može varirati, tako da provjerite svoj račun stranicu kako bi saznali detalje. Naravno, mi smo pitali da nakon šoka je izblijedio, svi još uvijek je pobjegao u prijateljskijim locales , skaliranje natrag svoje Netflix podmornice ili samo jede uz nadoplatu? Neka nas u anketi niže.

View Poll

Netflix poskupljenje slatkiš u sutra, ali možda nećete morati mijenjati odmah prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 21:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hakiranje Netflix | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar