četvrtak, 1. rujna 2011.

Samsung Wave 3 Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Dosta Samsung jutros? Pa, kako o malo više Samsung, onda. Također, na tvrtke rublja popis novih uređaja je val, koji je najavio je ranije ovog tjedna . Val 3 je najviši kraju tri nova uređaja koji nosi ime, pakiranje energičan 1.4GHz procesor, koji izgleda kao da obrađuju zadatke s lakoćom. Kao i većina ostalih proizvoda uvedene ovdje na sajmu IFA, ekran je središnji uređaj, sjajna 4-inčni WVGA jedinica. Također kao i ostatak Samsung-ov slušalica, hardver je stvarno strašan na Wave, sjajan zaslon complimenting od brušenog aluminija natrag.

Slušalica radi Bada 2,0, što znači da nismo vjerojatno da će biti vidjeti što u SAD-u bilo koje vrijeme u bliskoj budućnosti - u velikoj mjeri Samsung je odustao od SAD-a potporu za mobilni operativni sustav, iako je obećao da proširi svoje odabir prijava od drugih aplikacija razvijen od strane. Također novo softver prednji je ChatON, mobilni poruka koje smo, nažalost, nije u mogućnosti dati spin ovdje u Berlinu.

Kliknite na prošlost pauzu za ruku-na video.

Nastaviti čitanje Samsung Wave 3 Hands-on (video)

Samsung Wave 3 Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. rujna 2011 07:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar