četvrtak, 1. rujna 2011.

Samsung predstavio Dual-Core Galaxy tab 7,7 i 5,3-inčni Galaxy Napomena

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:
Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Size Matters. Ne dopustite nikome reći drugačije.

Samsung razumije ovo, te je na taj način pokušao izgraditi tablet za pravedan o bilo koje veličine džep ili ruksak možete posjedovati. Svi znamo o GalTab 10,1 i 8,9, a danas čak i manji modeli pridružiti paket. Na IFA konferenciji u Berlinu, Samsung je danas predstavio Galaxy tab 7,7 i 5,3-inčni Galaxy Napomena.

A ako neki veličina varijacije nije dovoljno, Samsung je također uzdrman stvari u dizajnu odjel. Niti jedna od tih noobs izgledaju vrlo slični izvornom Galaxy tab 10,1. To nije nužno loša stvar, budući da GalTab je pod velikim vatra iz Apple zbog navodne oponašaju ipad "trgovački". U svakom slučaju, ove dvije liste iz Samsunga su nešto novo, i to je sve što ikada si traže.

7-incher sportski Super AMOLED zaslon plus, što je samo oko kao dobar kao što mogu dobiti. Imamo 1.4GHz dual-core obradu čip ispod haube, Wi-Fi Channel veza za poboljšanje veze i brzine, te podršku za HSPA +. 5100 mAh baterija je rekao da nude do 10 sati video reprodukcije. Prilično impresivna za škriljevca koji mjere na 196.7mm x 133mm x 7.89mm, i težak manje od kilograma (0,73 £ biti točno).

Škriljevca radi android 3,2 Honeycomb i najnoviju verziju Samsung TouchWiz UX. 3-megapikselni stražnji strijelac dolazi s auto-fokusom i LED bljeskalicom (i 1080p video snimanje), s 2-megapikselnom prednja kamera za video chat. Škriljevac dolazi u 16GB, 32GB i 64GB okusa s microSD kartice do 32GB.

7-incher velikih, i uvijek sam bio obožavatelj ove veličine škriljevca. Za mene, to je puno bolje od standardne ipad-esque 10-inčni oblik faktor kada je u pitanju igranje, kao što ipad je samo TAD prevelik za držanje s jedne strane. Barem za mene. No, što je više zanimljiv je čak i manja galaksija škriljevac, Samsung Galaxy Napomena.

Napomena sportski 5,3-inčni AMOLED zaslon Super, s ukupnom dimenzija 110mm × 58.2mm × 12.3mm. To je prilično teeny za tablet. Kao što je Big Brother, Napomena također radi na 1.4GHz dual-core procesor, ali dobiva nabasao do Android 2,3 Gingerbread umjesto Honeycomb. Čudnovato dovoljno kamere na ovom malom Gvido je bolje nego da 7-inčni GalTab, zabilježivši u 8 megapiksela u leđa i 2 megapiksela up front. Stražnja kamera je također sposoban za snimanje videozapisa u 1080p.

Napomena također dolazi opremljen s posebnom vrstom olovka pod nazivom S Pen, koji je stvoren da bi se lakše zabilježiti podatke o pokretu. Bilo da je zapravo vrijedi je tajna sve dok mi dobiti naše ruke na Imajte na umu i glasoviti S Pen. Napomena ima podršku za HSPA + i WiFi, ali je također LTE mogućnostima uređaja.

Sada možda mislite da je 5,3-inčni zaslon je krši na smartphone terenu, ali ja ću da se ne slažem a evo i zašto: Jeste li ikada vidjeli nekoga govori o Samsung Uliti? To je 4,5-inčni zaslon, a kada podigao protiv nečije lice, izgleda vrsta ogroman. Šanse su, smartphone prikazuje neće dobiti previše veći od toga. Barem, nadamo se da ne.

Bilo kako bilo, ti bi trebao uzdrmati stvari malo u t

Nema komentara:

Objavi komentar