četvrtak, 1. rujna 2011.

Sony je nova, E i S serija walkmani da biste dobili glazba Neograničeno freebie

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/sonys-new-a-e-and-s-series-walkmans-to-get-music-unlimited-fr/:
Za one koji još nisu sišao iFaithful prijenosni media player put, tu je uvijek Walkman. Sony službeno predstavio promjenama na svoje, S i E serije linija igrača samo prošlog mjeseca, a sada planira razdijeliti besplatnu probu Glazba Neograničeno za vlasnike NWZ-A860, S760BT i E460 kada odu u prodaju od rujna ove godine. Streaming usluge, nekad poznat kao Qriocity, sa sobom donosi katalog od preko 10 milijuna pjesama, a bit će dostupan besplatno za 180 dana, nakon čega će pokrenuti te $ 3.99/mo za osnovnu uslugu i $ 9.99/mo za premije koje nude. To bi moglo biti prekasno u igri za tvrtku boriti natrag prijenosni audio krunu, ali, hej, ne možete ga krivnja zbog pokušaja da zasladi MP3-playing lonac. Službeni PR vas čeka nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony novi, E i S serija walkmani da biste dobili glazba Neograničeno freebie

Sony je nova, E i S serija walkmani da biste dobili glazba Neograničeno freebie prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar