četvrtak, 1. rujna 2011.

Film Gori pretvara vaš ipad 2 u ozbiljnu video-stroj za izradu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/movie-mount-turns-your-ipad-2-into-a-serious-video-making-machin/:
Film Gori
Sigurni smo da postoji barem jedna osoba koji su se ondje je svrbež pucati brod-hrpe videa sa svojim ipad 2 . Možda čak i kratki film ili dva. Nakon što je istaknuo kako ludo ste, možda ćemo predložiti u potrazi stativ-ugradivo slučaj poput Makayama filmu gori. Ovaj jednostavan plastični okvir dodaje nekoliko stvari koje pupi ipad snimatelj mogli cijeniti, uključujući i par toplih cipela za priključenje svjetla i mics, te nosač za leće, samo u slučaju da želite širokokutne ili telefoto snimaka. Možete čak i prebacivati ​​između leće i pretvorbe ugrađeni u jednom u letu zahvaljujući kliznim adapter. Film Gori je na raspolaganju unaprijed naručiti sada za 69,95 dolara, s prvim isporukama očekuje se da će brod u listopadu. Prije nego što idete, provjerite u galeriji ispod, kao i video i PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje filma Gori pretvara vaše ipad 2 u ozbiljnu video-stroj za izradu

Film Gori pretvara vaš ipad 2 u ozbiljnu video-stroj za izradu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 18:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar