utorak, 30. kolovoza 2011.

DG kupuje Svjetla pozornice je Rich Media EyeWonder oglasnih jedinica za $ 66 u gotovini

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DsoTNjceR84/:
eyewonder

Javno-navedene DG , koji osigurava rješenja digitalnih medija i tehnologije za oglašavanje i zabavne industrije, je pristao preuzeti Svjetla pozornice Mreže "video i bogatim medijima oglašavanja jedinice, EyeWonder , za oko 66 milijuna dolara u gotovini.

Za rekord: Svjetla pozornice su stekle EyeWonder u 2009 do 110 milijuna dolara (u gotovini i dionicama).

Svjetla pozornice jutros je također najavila program otkupa udjela, kao i ažurirane na trećem tromjesečju 2011 financijskog smjernice kao rezultat EyeWonder transakcije.

Founded in 1999, EyeWonder nudi niz interaktivnih oglasa proizvoda i usluga, uključujući on-line video i bogatim medijima rješenja, Fortune 1000 poduzeća i marketingu u svijetu.

DG - bivši DG FastChannel - kaže da očekuje EyeWonder za generiranje prihoda od oko 36 milijuna dolara za 37 milijuna dolara za punu godinu 2011.

Transakcije, koje podliježe uobičajenim uvjetima zatvaranja, očekuje se 1. rujna 2011.

DG služi više od 5.000 oglašivača i agencija kroz mrežu medija distribuciju više od 28.000 radio, televiziju i Mobilni odredišta diljem Sjedinjenih Država, Kanade i Europe. DG internet podjela sada obuhvaća MediaMind, EyeWonder i Unicast.


Tvrtka:
EYEWONDER
Pokretanje Datum:
1999

EyeWonder, Inc pruža interaktivne digitalne oglašavanje proizvoda i usluga u Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka također pruža on-line video i bogatim medijima oglašavanja rješenja. Njegova formate oglasa uključiti u stranice ...

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar