utorak, 30. kolovoza 2011.

LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowlu akustika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Gledajući kako bi se poboljšala audio u svoj čovjek (ili dama) pećini? Onda ti svibanj ištanje to check out novi LG HX906TX 9,1 kino ozvučenje - "uistinu deset zvučnika paket tvrdi da dostavi 360 stupnjeva zvuk . " To je dizajniran kako bi se osjećate kao da ste u središtu zvuka (čak i ako ste stvarno na suprotnom kraju sobe smooshed između dvoje ljudi na razvlačenje) - način na koji ste mogli čuti u koncertnoj dvorani ili stvarno velika kupaonica s velikim akustike. LG kaže da koristi DSP algoritam za pumpe audio i vertikalno i horizontalno pomoću 3D reflektora, koja se širi zvuk prema gore i punjenje u praznine. Također ćete dobiti dodatne značajke kao što su Blu-ray reprodukcije , WiFi Izravna i Smart TV povezanost na pametne telefone i tablets koristeći app, iako nema riječi, ali o cijenama i dostupnosti. PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowlu akustika

LG HX906TX sustav kućnog kina obećanja 3D zvuk, zavidnu Super Bowl akustika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 02:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LG | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar