utorak, 30. kolovoza 2011.

Beyonce Trudnoća vijesti na MTV VMAs Rođenja Novi Twitter rekord od 8.868 Tweets sekundi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/56_evmdeWDo/:
Twitter

Beyonce pomogao gurnuti Twitter za novi rekord u smislu Tweets sekundi jučer navečer kada je pop pjevačica objavila trudnoće na MTV Video Music Awards. Prema na Twitter, Beyonce je velika MTV VMA # trenutku dao Twitter rekord čekić: 8868 Tweets sekundi.

Beyonce otkrila njezine trudnoće na dodjeli nagrada sinoć, a najava je kulminirao u pjevačica trljajući joj dijete naletjeti na pozornici nakon što je svojim nastupom. To je kad Twitter vidio rekordan broj Tweets poslana.

MTV je također vidio rekord gledanosti online događaja, uz 2,3 milijuna videosignala za taj dan. MTV izvještava da u nedjelju, MTV.com privukao je njihov najveći VMA dana publika sve (skoro 2 milijuna kuna), dok je MTV-jeve mobilne stranice postigao svoje najveće Day-a ikad, uključujući i 2,7 milijuna mobilnih pregleda. MTV.com je također imao svoju najvišu razinu preporuke iz Twitter ikada u nedjelju i to je bio "najveći društveni VMA Day-a ikad," u skladu s mrežom.

To je malo čudno da dijete vijesti iz slavna je preuzeo rekord za Tweets sekundi. Prethodni TPS rekord dogodio tijekom posljednje trenutke u SAD ženska nogometna momčad igra protiv Japana u srpnju, s 7196 Tweets sekundi.

U smislu prošlosti rekord događaja, Bin Laden smrti nacrtao značajan vrhunac u Tweets sekundi s 5.106 TPS. Super Bowl 2011 vidio 4064 TPS, a sve-vrijeme visoke je New Years Eve 2010 u Japanu, koja je pogodila 6.939 TPS na svom vrhuncu. Na dan japanske potresa i tsunamija u ožujku, Twitter korištenje dosegla 5530 TPS-a. A tijekom Royal Vjenčanje u Engleskoj u travnju, Twitter dosegla vrhunac 3966 TPS-a.

Ja vjerojatno ne bi mjesto Beyonce dijete vijesti u istoj udara ili vijesti dostojan kategorije kao događaji gore (nisam zapravo ni gledati VMAs sinoć). No, činjenica da je vijest ni doći do tako visoke angažmana za Twitter ne signalizira da se ljudi koriste komunikacijski alat u rekordnom broju.

Foto kredit / MTV



Nema komentara:

Objavi komentar