utorak, 30. kolovoza 2011.

E La Carte podiže $ 4M Od Groupon suosnivači ponijeti tablets u restoran Tablice

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

E la Carte , tvrtka koja se razvija tableside tablet za restoran i srodnih gostoljubivost industrija, podigao 4 milijuna dolara u financiranju iz Lightbank, venture fond stvorio Groupon suosnivači Eric Lefkofsky i Brad Keywell. Y Combinator podupire pokretanje prethodno prikupljeno je više od milijun dolara od anđela investitora, uključujući SV Angel, Dave McClure, Joshua Schachter, Roy Rodenstein, i preskakanje vreća, bivši član upravnog odbora i SVP na Applebee lanac restorana.

Kao što smo zapisano u prošlosti, E la carte lansirao 'Presto' ranije ove godine kako bi razumljiv tablets restorana kako bi učinkovitost u tableside i naručivanje iskustvo. 7-inčni tablet uključuje digitalni izbornik koji vam omogućuje da prosijati kroz restorana hrana i piće izbor preko slike i detaljne opise pomoću touch-screen sučelje. Tu je i odjeljak za igre, uključujući i trivijalnost i crtež app. I, konačno, tu je karticu za plaćanje.

Presto tablets imaju cjelodnevni baterije, čitač kreditnih kartica i udobno i restorana stolovima. tablets Su također dizajnirana za tableside iskustvo, a više ljut nego iPads.

Slično kupovinu za stavke u online trgovine, izbornik značajka omogućuje Presto eaters odabrati koje stavke bi željeli naručiti i koristi sustav košaricu, tako da možete naručiti više stvari odjednom. Također možete filtrirati izbornike jede postavke (vegetarijanski, piletina samo, alergija na hranu), a možete i ručno upisati hrane uputama. I Presto pokazuje prehrambene informacije za svako jelo.

Nakon što kliknete na 'red' na tablet, odabir bežično će poslan na kuhinju (e la carte integrira s glavnim POS sustava) - i to čak će vam dati procjenu koliko dugo ćete morati čekati za svoju hranu . U međuvremenu možete početi igrati igre ili razgovor s prijateljima, što je osobito korisno kada ste s djecom u restoranu.

Nakon što dođe vrijeme za plaćanje, e la carte softver omogućuje koristi u Split karticu, platiti za određene stavke i još mnogo toga. tablet Dolazi s karticom swiper, tako da jednostavno ukrasti vaše kartice, unesite koliko tip želite ostaviti (postoje gumbi za 15%, 20%, i tako dalje), a zapravo će Presto e vam račun.

Osnivač Rajat Suri nam govori da je od lansiranja u travnju, E La Carte je potpisao do blizu 100 eateries s lista čekanja u još 150. Rano e la carte restorana instaliran uživali su porast prodaje od gotovo 12 posto s klijentima kao što su nacionalni lanac Pizzeria Venti i umami Burger već na brodu. I početak ima i druge high-profile bavi u radovima.

Suri kaže da e la carte nije cilj zamijeniti konobara nego jednostavno napraviti cijeli doživljaj učinkovitije i popuniti praznine u tableside usluga u restoranu. Suri kaže da postrojenja (koja traje oko tjedan dana), mogu koštati kao niska kao $ 200 po restoranu, ili je visina 600 dolara na 700 dolara, ovisno o broju stolova. On dodaje da Presto odgovara kalup casual blagovaonom, a možda i nije tako dobro prilagođen za "bijeli stolnjak 'restorana.

Što se tiče zašto e la carte nije samo stvoriti ipad app sa sličnim funkcijama, Suri kaže da je uređaj jednostavno nije optimalno za poduzeća ciljeva stvaranja manje, lagan, srdačan uređaj za tableside blagovanje. Anecdotally, pokretanja zapravo razmjenjuju EMA

Nema komentara:

Objavi komentar