utorak, 30. kolovoza 2011.

Svijet je samo turbina-powered Batmobile na prodaju na eBay, recesije hitova Bruce Wayne, previše

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Sjeti se da Boeing pogon Batmobile smo trčali preko prošli mjesec? Pa prijatelji, to bi mogao biti vaš putem eBay aukciji u oko tjedan dana. Trenutno, najveća ponuda je 620.000 dolara - što bi bilo dovoljno za pokrivanje troškova nekoliko automobila ne odgovara za ogrnut Crusader. Međutim, nitko od onih dolaze opremljeni s helikopterom turbine, sad oni? Puč Utrke podsjeća zainteresirane da znači stroj je ulica registriran u SAD-u, tako da možete roll kao Dark Knight, bez straha od policije vas provodi. Ipad učitava digitalne avionike pomaže vam pratiti mlazni motor, a možete koristiti svoj izbor od tri izvora goriva na vlast stvar: Jet, kerozin ili dizel. Hej danas, mi nikada nije rekao da je ekološki prijateljske. Ako, kao što su Jay-Z, su "daske na milijun," check out detaljne snimke dražbi u nastavku i ponude na Batman-a vožnja sebe.

Svijet je samo turbina-powered Batmobile na prodaju na eBay, recesije hitova Bruce Wayne, također prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 08:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Motofinity | izvor eBay

Nema komentara:

Objavi komentar