utorak, 30. kolovoza 2011.

Tween Virtual World kavu Woozworld diže 6 milijuna dolara, bivši Disney Exec pridružuje odbora

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Ekskluzivno - Woozworld , developer društvene igre / virtualni svijet za tweens (djeca u dobi od 9-14, točnije), podigao 6 milijuna dolara u nove financiranja iz Telesystem i iNovia kapitala uz neimenovane anđela investitora. Osim toga, Bernard Gershon, bivši generalni direktor i potpredsjednik Disney, pridružio pokretanja upravnog odbora.

Kapital će se koristiti za proširenje Woozworld usluge uključiti mobilne platforme i pojačati svoje marketinške napore da rast doći.

Woozworld bitno nudi online, korisnik-generiran socijalne platforme, gdje tweens izgraditi cijeli svijet da se uključe sa svojim vršnjacima, grade virtualne tvrtke ili postaviti restorana, hotela i igre kao što su odabrali.

Do danas, tvrtka je registrirana više od 7 milijuna avatara, a više od 14 milijuna virtualnim prostorima nastali su u 18 mjeseci. Woozworld raste volio korov, također: na bazu korisnika ima više nego utrostručio tijekom posljednjih šest mjeseci.

Woozworld kaže da trenutačno prima više od 15 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno iz više od 180 zemalja, a prijavljuje više od 76 milijuna pregleda stranica mjesečno

Gershon, koji je pridružio Woozworld Upravni odbor savjetnika, smatra pionir streaming medija i trenutno predsjednik GershonMedia, digitalnih medija strategiju praksi.

Bio je i viši potpredsjednik i generalni direktor, korporativnu strategiju, poslovni razvoj i tehnologije, atThe Walt Disney Company.


Tvrtka:
WOOZWORLD
Pokretanje Datum:
2009
Financiranje:
$ 3M

Woozworld, Inc razvija i djeluje gaming web stranice. Tvrtka je osnovana u 2009 i sa sjedištem u Montrealu, Kanada.

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar