utorak, 30. kolovoza 2011.

Hoće Toshiba sljedeći tablet biti imenovan Excite? Zaštitni znak strugotine predložiti da

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Jučer smo uhvatili vjetar glasine da će Toshiba biti otkrivanja novih, ultra-tanke tablet na ovogodišnjem sajmu IFA . Danas, riječ na ulici je da je tvrtka u narednom listu može se nazvati "Excite". Prema US Trademark podneske dobivenih Android policije, Toshiba navodno je registrirano navodno nazivu proizvoda u kategoriji "tablet Računala". Proizvođač je također uzeto cijeli niz imena domena, uključujući "excitetablet.com", "toshibaexcite.com" i "thetoshibaexcite.com" - svi koji trenutno preusmjeriti Toshiba stranice. Kao što svibanj podsjetiti, nevjerojatno sličan dokaz pojavio pred napredovati pokrenula, tako novijoj povijesti svakako daje malo vjerodostojnost današnje izvješće. Kao i uvijek, mi ćemo biti sigurni da vas u tijeku sa najnovijim razvojima.

Hoće Toshiba sljedeći tablet biti imenovan Excite? Zaštitni znak strugotine predložiti tako prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 07:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar