utorak, 30. kolovoza 2011.

TomTom najavljuje ići uživo 1535M u svim svojim App-wielding slavu, nudi ploči tweeting

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/tomtom-announces-go-live-1535m-in-all-its-app-wielding-glory-of/:
Ako ste ljubitelj TomTom je ići uživo niz od nav jedinica, dobit ćete udarac iz onoga što je tvrtka danas objavila. Udaranje u maloprodaji i online trgovinama u listopadu je "prvi svjetski prijenosni navigacijski uređaj s paket popularnih putničke aplikacija," ići uživo 1535M. To je pravo ljudi, ovaj komad ploče njuh će vam omogućiti da koristite Yelp, TripAdvisor, Expedia i Twitter sve iz udobnosti svog 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Uz novu integraciju aplikacija, GPS kamion klasika značajke bit će dostupni kao dobro: hands-free poziva, real-time promet info, lokalno pretraživanje, cijene goriva i vremenske prognoze. Zvuči super, zar ne? Ali što je to ... ste već zaobljena za 2535M model? Bez brige, kolega - moći ćete preuzeti nove značajke ove jeseni putem softvera. Cijene za ove aplikacije omogućen pomorci će započeti u $ 250 koji uključuje besplatnu 12-mjesečno pretplatu na TomTom Live usluge . Uskoro ćete biti u mogućnosti da da večera rezervacije, dok TomTom vam govori kako doći tamo, sekundi prije nego što cvrkut o tome.

Nastaviti čitanje TomTom najavljuje ići uživo 1535M u svim svojim App-wielding slavu, nudi ploči tweeting

TomTom najavljuje ići uživo 1535M u svim svojim App-wielding slavu, nudi ploči tweeting prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 16:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET Reviews | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar