utorak, 30. kolovoza 2011.

Fotograf ide digitalni, puše pola milijuna dolara na 10MP senzor

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/photographer-goes-digital-blows-half-a-million-dollars-on-a-10m/:
Jeste li ikada proveo previše na luksuz sat ili torbu ? Mi Ya čuti - Engadget ormar je ispupčen s Balenciaga spojkama smo jedva ikada uzeti bilo koji više. Ali znate li tko mi kriv za te neobjašnjivih propusta potrošača presude? Profesionalni fotograf po imenu Mitchell Feinberg, koji se događa na vlastitu najveći svjetski digitalni senzor. On koristi 500.000 dolara običaj-izgrađen 8x10-inčni fotoaparat koji će vam pomoći uhvatiti mouthwatering oglašavanje fotografija za couture klijente kao što su Vogue i Bulgari. Što je stvarno lud, ipak, da je senzor je samo 10MP, što nije dovoljno za daljinski ispis umjetnosti. Umjesto toga, Feinberg stavlja da djeluje kao zamjena za Polaroid, hvatajući punoj veličini testa sjedne tijekom pucati prije nego povratkom na starinski list 8x10 film za konačni novac iz vatrenog oružja. Dok je prethodno proveo $ 50K godišnje Polaroid dionica, sada se troši ništa. Dakle, za razliku od onih smiješnih plavo-zatamnjena Ray-zabrana smo kupili za naše odmor, ovaj blok svjetlo shvatiti ljubav na kraju mora platiti za sebe. (Oh, i govori ljeta pauze, Feinberg kaže da je trenutno daleko na njegov, ali on obećaje da će nakon nekoliko primjera slike na svojoj stranici kad se vrati.)

Fotograf ide digitalni, puše pola milijuna dolara na 10MP senzor prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 21:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor APhotoEditor | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar