utorak, 30. kolovoza 2011.

Moraju vidjeti HDTV (kolovoz 29 - rujan 4)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/must-see-hdtv-august-29th-september-4th/:
Mi smo još uvijek u gospodarstvu uzorak čeka NFL regularna sezona početi i pada TV emisija na premijeru, ali srećom koledž nogomet je tu da spasi dan. To nije samo ipak, provjerite našu istaknuo motika u tjednu upravo ovdje, a potom nakon pauze od strane naše tjedne prikaz što paziti na TV, Blu-ray i videoigara.

College Football
Dok profesionalce - razlika koja se dobiva nejasno i nejasno * kašalj * * kašalj * Miami - Nabavite spremni za sezonu će krenuti u koledž nogometnih momčadi će biti dobivanje natrag da ga ovaj vikend. UNLV i Wisconsinu su prvi visokog profila matchup godine na ESPN (i ESPN 3D) u četvrtak navečer, a Oregon i LSU igrati u subotu igra koja može imati implikacije Prvenstvo odmah. Mi ćemo neke od visokog profila nacionalne matchups na našem rasporedu, ali možete kliknuti ovdje kako biste saznali gdje se svaki nacionalno emitiranje igra će biti na tijekom cijele sezone - znamo kako je teška za praćenje Bliskog Tennessee može biti.

Sat
BBC Amerika će zrak treći od šest epizoda ove drame u srijedu navečer, jer nas vodi iza kulisa 1950 TV vijesti Pokaži Wire je Dominic Monaghan. Iako je razdoblje komad s puno seksa, seksizma i viskija, ako ste u potrazi za Mad Men klon vjerojatno ćete biti razočarani. Kratki luk priča ne graditi Don Draper, kao što su olovo znakova, ali Sueskog krize , špijuni i sumnjive smrti oblik dovoljno jak pozadina za nas da sudoper naše smrti u. Ako ste ljubitelj britanske TV bismo ocijenili ovaj jedan ispod odlične Luther, ali i iznad Zakon i red: Velika Britanija - check out prikolica nakon pauze.
(31. kolovoza BBC Americi, 22:00)

Madden NFL 12
To je to doba godine opet, kada Madden izlazi, a mi mjesto na kauču na temelju bitaka prevlasti za hvalisanje prava i još mnogo toga. Kao i obično, ne da se mnogo toga promijenilo iz godine u godinu, ali postoje ažuriranja, uključujući novu sudara sustav koji obećava da će poboljšati rješavanje, običaj playbooks i novih kutova kamere cribbed iz NFL Filmovi arhiva. Nakon što je općenito pozitivne kritike - to oteti 3,5 zvjezdice od naših prijatelja na Joystiq - mi vas neće spriječiti da polaganje 60 dolara još jednom za EA godišnje osvježavanje.
( 59,99 dolara , 30. kolovoza)

Nastaviti čitanje mora vidjeti HDTV (kolovoz 29 - rujan 4)

Moraju vidjeti HDTV (kolovoz 29 - rujan 4) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 18:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar