utorak, 30. kolovoza 2011.

Klipsch uvesti Slika S4A u ušima, omogućuje Android korisnici osjećaju u dalj ljubav

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/klipsch-intros-image-s4a-in-ears-lets-android-users-feel-the-in/:
Nema pitanje Klipsch je S4 u uho slušalice linija ima neke od najboljih da bi imali za ispod $ 100, ali osim iPhone kompatibilan S4i varijanta, korisnike mobilnih telefona koji žele u dalj u prednosti su outta sreće. Pa, to izgleda kao vremena su-changin "kao Android orijentirana verzija buke izoliraju pupoljci, prikladno nazvan S4A, ima popped up za unaprijed naručiti na Klipsch web-mjestu. Daljinski je kompatibilan do android 2,1, a čini se da se malo praćka od S4i s manje tipke, ali specifikacije kažu da će raditi za telefonske pozive, kontrolu glazbe i podešavanje glasnoće. Kako bi se ova torta je zaleđivanje još bogatiji, Klipsch kontrole App također će omogućiti za "prilagođena funkcionalnost". Oni su po cijeni od cool Benjamina bez riječi na brodu datum samo još, ali ćete naći neke robota odjeven krupni planovi u galeriji ispod.
[Hvala, Bjorn i Jason]

Klipsch uvesti Slika S4A u ušima, omogućuje Android korisnici osjećaju u dalj ljubavi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 30 kolovoz 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Klipsch , (Facebook) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar