utorak, 30. kolovoza 2011.

Sa iTunes u oblaku, Apple Pod-Obećanja i nad-donosi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Kao ljetni vjetrovi dolje, a mi u blizini pada, znamo dvije stvari su sigurno oko ući postojanje u svijetu Apple: iOS 5 i iCloud. S obzirom da nude razvojnim programerima trećih strana razne mogućnosti, kako su u procesu koji se ispituje te zajednice. A to znači da su stvari počinju istjecati. Večeras je donio možda najveće iznenađenje objava još: iTunes u oblaku će podržati streaminga, kao i skidanje glazbe.

Sada, pred svima se radi u uzrujanost deranja "prvo !!!", Da, istina je da su druge glazbene usluga oblak-based streaming prije - osobito i Google i Amazon Glazba Beta oblaka igrača prošlog ljeta. No, niti jedna od tih je iTunes, najveći glazbeni trgovac na svijetu (on-line ili "offline"). A tu su i mnogo drugih usluga koje su streaming samo. Ona sada izgleda sigurno da ove jeseni, iTunes će ponuditi i oblak preuzimanje i oblak streaming.

A to je velika stvar jer je tijekom predstavljanja na WWDC iCloud u lipnju, Apple nije rekao riječ o struji. To je dovelo da vjeruju svima značajka neće biti provedena kada je usluga pokrenuta - razočaranje, sigurno. No, sada se čini da Apple izvukao stare "pod-obećanje, nad-isporučiti" trik. iTunes Match otišao živjeti programerima za testiranje ranije večeras i prijenos glazbe iz oblaka već gore i trčanje .

To je sasvim moguće da Apple nije najaviti streaminga na WWDC, jer oni nisu još uvijek u glazbi oznaka dopuštenje za značajku i sada im je činiti. Također je moguće da oni ne osjećaju da trebaju naljepnice dozvole - nakon svega, ni Google ni Amazon je dobio prije pokretanja njihove usluge, i oba su još uvijek žive. Također je moguće da MP3tunes odluku prošlog tjedna pogođene Apple poziciju. Bez obzira kako se to dogodilo, to se dogodilo. I to je velika vijest za sve.

To također pokazuje Appleov junaštvo kada je u pitanju malo kupca užitke. Apple je najavio iTunes u oblaku, a ljudi su bili uzbuđeni, ali malo razočaranje od strane funkcionalnost. No, Apple je također to najavljuje najmanje četiri mjeseca prije pokretanja - nešto što obično ne vole raditi s proizvodima. Kada iTunes u oblaku napokon u potpunosti ne lansiranja Apple vjerojatno želi nekoliko drugih iznenađenja za show off je otkriven (nedvojbeno na jesen događaja, koji je obično usmjeren oko glazbe). Jedan od tih sada može biti streaming glazbe iz oblaka (iako malo razmaženi developer curi večeras).

Usporedite to način na koji Google pokrenuo svoje usluge oblak glazbe. Prvobitno otkrivena na Google I / O svibnja 2010, indikacije su da je usluga će pokrenuti kasnije te godine. Umjesto toga, svatko je morao čekati godinu dana kasnije na I / O 2011 da biste dobili grubu verziju usluge. I ja mislim grube : Google Glazba Beta zahtijeva od vas da upload sve svoje glazbe na Googleovim poslužiteljima kako bi se raditi. A tu je apsolutno nema dućan u prilogu za kupnju nove glazbe online. To je još uvijek slučaj danas, četiri mjeseca nakon početka beta. Google nad-i pod-obećao dostavljena.

U usporedbi s Google Glazba Beta i Amazon Web Player

Nema komentara:

Objavi komentar