srijeda, 19. siječnja 2011.

VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, tamo idemo. Nakon malo pogrešan start , Boxee je kotrljanje vanjska strana VUDU na Boxee Box danas - možete čvrsto držati za automatsko ažuriranje u iduća 24 sata, ili okidač ručna obnova u postavkama. VUDU je nudeći novi korisnici koji se prijave na Boxee Box 5,99 dolara kredita, što je samo jedan posto manje od tri 2 dolar-za-2-noći VUDU HDX najam, tako da je jako pametan. VUDU ostaje VUDU - 1080p/24 video, 5.1 zvuk - ali mi očito ćemo dati ga pogledati na kutiji da ga provjerimo. Kao i za druga poboljšanja, postoji vrlo malo, pramenovi uključiti bolje performanse preglednika s HTTPS podrška, sortiranja ignorirati "," ili "" u naslovima, više deinterlacing kontrole, cijeli niz bug ispravke, i vrlo malo više. Nije loše - mi ćemo pustiti te znati ako mi otkrijete nešto ludo. PR i puni changelog nakon pauze.

Nastaviti čitanje VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka

VUDU stiže na Boxee Box, zajedno s domaćinom velikih popravaka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar