srijeda, 19. siječnja 2011.

(Geek) odluku: Kinect developer Johnny Chung Lee odlazi Microsoft za Google

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/the-geek-decision-kinect-developer-johnny-chung-lee-leaves-mi/:
Nakon što je proveo posljednje dvije i pol godine pomaže Microsoft razvija Kinect (i trošenje bezbroj sati sjeckanje Wiimotes prije toga), Johnny Chung Lee slavan je odlučio da se njegov talent u Mountain View, a raditi za Google. Gospodin Lee nije rekao točno ono što ću biti događaj za Google, ali znamo da je on pridružio posebne projekte tima, a titulu je "Rapid Evaluator". To je znatiželjan da je Johnny naizgled je ostavio svoje korijene igre da rade za pretraživanje diva, ali bez obzira mi radovati se unaprijed viđenje onoga što je on do u El GOOG i želimo mu sve najbolje u svoj novi posao. Krivovjerje 'nadajući svoje nove dužnosti neće ugušiti svoju sklonost za at-home tinkering .

(Geek) odluku: Kinect developer Johnny Chung Lee odlazi Microsoft za Google prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 20:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget japanski | izvor Procrastineering | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar