srijeda, 19. siječnja 2011.

Nintendo 3DS pokreće detaljne, dolazi u SAD-u 27. ožujka za 249,99 dolara, Europi 25. ožujka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/nintendo-3ds-us-launch-detailed-coming-to-the-us-in-march-27-fo/:
Mi smo poznati o 3DS za ono što izgleda kao dobi, ali sada, napokon, imamo SAD pokrenuti detalje, ljubaznošću dvoboja pritisnite događaja u New Yorku i Amsterdamu. Cijena za Amerikance je 249,99 dolara, a datum izlaska je 27. ožujka, dok Europljani će dobiti nekoliko dana ranije, 25. ožujka. Europske cijene, međutim, bit će odlučiti trgovaca, što ostavlja nas osjeća malo neispunjena.

Nintendo je obećavajući "30 +" igre biti dostupan u SAD-u tijekom lansiranja prozor, više od 25 u Europi, s tom prozoru u rasponu između aktualnog lansiranja u ožujku i E3 u lipnju. Nažalost mi smo još uvijek u mraku glede igre koje će se točno biti na raspolaganju kad je sustav kapi u ožujku. Mnoge igre su razgovarali, uključujući i Super Street Fighter IV: 3D izdanje, Pro Evolution Soccer 2011 3D, Dead or Alive Dimenzije, Rabbids 3D, Resident Evil: Revelations, novi Paper Mario, i obavezno Madden igra previše. Mi radimo na dobivanje potpuni popis. To je pored titule što smo već znali, kao što su Pilotwings Resort and Kid Icarus: ustanka. Mi smo također rekli da obradama klasične Game Boy i Game Boy Color naslova će biti udaranje Virtual Console.

U međuvremenu, europski igrači su idući u biti uzimajući okus ekskluzivni 3D video sadržaj iz različitih partnera, ističe se Eurosport, koja će se posluživati dubine omogućen sportske snimke na prijenosne konzole. Mi smo također rekli epizoda Shaun ovaca, nova serija iz Wallace & Gromit kreatori Aardman, bit će dostupni kao dobro. Za sada pogledajte ove ponude Europe samo, ali ovdje je u nadi da američki narod će dobiti nešto slično.

Nintendo 3DS pokreće detaljne, dolazi u SAD-u 27. ožujka za 249,99 dolara, Europa 25. ožujka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 10:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar