srijeda, 19. siječnja 2011.

Playboy Magazine dolazi u ipad u uncensored obliku ožujka, uključujući i bek katalog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/playboy-magazine-coming-to-ipad-in-its-uncensored-form-in-march/:
Od samog prvog broja 1953 za svoj najnoviji inkarnaciji, kompletan katalog Playboy Magazine dolazi do ipad u ožujku ove godine. I ne samo to, to će biti vjeran svom izvornom obliku do dolaska Apple škriljevca uncensored. Takva je riječ izravno iz čovjek koji je odgovoran za taj prvi primjerak, jedan gospodin Hugh Hefner. Svatko tko slijedi Appleov App Store rješenja i Steve Jobs 'iskren komentare na temu vođenja materijal za odrasle s mobilnim uređajima će sigurno pronaći ovo bemusing, ako ne i potpuno nespojive, odluku. Pojedinosti o tome kako ovaj kriška softvera će biti isporučena do ipad (i što ograničenja može doći s) će biti najzanimljivija dapače.

Playboy Magazine dolazi u ipad u uncensored obliku ožujka, uključujući i bek katalog prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 02:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Naslovi | izvor @ Hughhefner (cvrkut) (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar