srijeda, 19. siječnja 2011.

App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Kao što ste možda čuli par tjedana, Windows 7 Telefon je najnoviji smartphone OS su se pridružili SlingPlayer bande, što znači WP7 fanatika poput Ballmer može biti kauč krumpir gdje god se nalazili. Pa, uz pretpostavku da su podaci povezivanja - to se 3G ili WiFi - i neke baterije sok na njihovim telefonima. Za bolje ili za lošije, najnoviji SlingPlayer Mobile App je vrlo mnogo kao svoj drugi okusi - isti jednostavnu pripremu, poznato sučelje, i slično suza-inducing $ 30 cijena oznaku. Postoji, međutim, jedan lijep dodatak: novi "Zoom" gumb na izborniku stranici, što zapravo kotleta daleko dobar dio crni obrub oko slike. Još jedan značajan razlika je više moderan sučelje u odnosu na Android i IOS verzije, ali, naravno, neki možda misle drugačije.

Također, na izborniku stranici je "kvaliteta" gumb za varijantama standardne video kvalitete i visoke kvalitete videa. Dosadno, rekao je prekidač uvijek je postavljen na standard na svakom pokretanju. Mi ne možemo pomoći, ali mislim da je to za prikrivanje app je manjak - uočili smo visoku kvalitetu streaminga, a doista imaju dobru kvalitetu slike, učestalost buffering povećava tijekom vremena. Slično tome, vrijeme odgovora na naš gumb i gesta ulazi također dobio više i više - u jednom trenutku to je oko 20 sekundi za nas promijeniti kanal na našem Freeview okvir, a to je s našim HTC Mozarta 7 sjedi na istoj mreži kao i naš Slingbox Pro HD ! Nepotrebno je reći, to je čak i više preko 3G. Mi smo tada dvaput provjerava pomoću naše iPhone i Nexus Jedan, ali nije uspio reproducirati iste greške. Srećom, jednostavno ponovno pokretanje aplikacije olakšalo naše frustracije, ali očekujemo Sling Media zapravo dostaviti popraviti uskoro. U svakom slučaju, imamo video prohod nakon pauze dok čekate za ažuriranje.

Nastaviti čitanje App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon

App pregled: SlingPlayer Mobile za Windows 7 Telefon prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar