srijeda, 19. siječnja 2011.

ASUS Eee PC 1015PW 'jugo' nije bio vrijedan napora (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/asus-eee-pc-1015pw-sirocco-was-not-worth-the-fuss-video/:

Egads, ASUS, ima stvarno doći do toga? Tvrtka sinonim za netbooks treba ozbiljno razmisliti svojih proizvoda strategiju ako se vjeruje da je njegova Eee PC "juga" zaista zaslužio teaser i lansirati događaj - dvoje marketing ploys obično rezerviran za predmete visoke interesa potrošača. Ispada da je njegova "stvaranje valova" tag line je bio (kao što smo se bojali) samo kaput od teksturom ljubičasta, zlatna, ili ružičasta boja primijeniti na poduzeća inače blag 10,1-inčni Eee PC 1015PEM netbook koji radi Windows 7 Starter na dual- core Atom N550 CPU. Neugodnih ploča od MEH u dobi od Fusion . Čak i gore, već smo vidjeli "novi" Eee PC 1015PW najavio je u nekim službenom svojstvu natrag u listopadu . Očigledno, kada vam ponuditi više od 30 modela 10-inčni Eee PC-to je jedini način da se bilo koji pozornost. Kliknite putem za brzi pregled video snimljen iza zatvorenih vrata na Hrvatskom zavodu za naše prijatelje u NewGadgets. Protivnom pogodak gore Mobile + Notebook koji ste bili opterećeni vam donosi prijenos uživo na nešto što se već dogodilo.

Nastaviti čitanje ASUS Eee PC 1015PW 'jugo' nije bio vrijedan napora (video)

ASUS Eee PC 1015PW 'jugo' nije bio vrijedan napora (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 05:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NewGadgets (YouTube) , Mobile + Notebook , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar