srijeda, 19. siječnja 2011.

RIM exec razgovora playbook, App World, QNX na telefone, i više

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/rim-exec-talks-playbook-app-world-qnx-on-phones-and-more/:
Dok smo pričekati za playbook da izlazi u svoje WiFi i WiMAX opremljena oblicima tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, RIM je uzimanje svaku priliku da može govoriti o platformi - i najnovije dolazi iz razgovora između FierceDeveloper i tvrtke veep od developer odnosa, Tyler Lessard, koji je igrao istaknutu ulogu na BlackBerry DevCon '10 , a tamo gdje playbook je prvi put objavljen. Na pitanje o RIM je odluka da se partner s Sprint i dostaviti WiMAX verzija prije nego obličje at većim prijevoznicima s više široko-koristi tehnologija, Lessard kaže da su "stvarno bili uzbuđeni bio Sprint interes i uzbuđenje u dolaze na stol i rad s nas na proizvod kao što je to "- što uzimamo kao kod za" uplatili su nas najviše "ili" nitko drugi malo ". Bilo kako bilo, zanimljivo praznoslovlje u najmanju ruku - iako on ne reći da postoje i druge verzije u cijevi.

Na App World , Lessard primjećuje da je BlackBerry's third-party aplikacija platforma je poduzela u oko 5.000 aplikacije u posljednjih nekoliko mjeseci sama - nije veliki broj, nužno, sve dok ne uzeti u obzir da su oni samo do 17.000 ukupno, tako da oni ' Re definitivno vidim neke lijepe postotke rasta tamo. Okretanje pozornost na višegodišnji pitanje kada QNX će doći do smartphonea, on je u osnovi podsjeća osjećaj prvi zajednički bossman Lazaridis natrag na D: Uronite u Mobitel: dual-core procesori su ključ, tako da nova platforma neće filtar prema dolje dok hardver dobiva beefier. On kaže da "mi stvarno ištanje kako bi bili sigurni da ne back-korak od toga i ponuditi degradiranih iskustvo jer hardver nije spremna ili performanse ne postoji", koja je nedvojbeno čudno s obzirom da je tekst BlackBerry 6 je već dobro iza krivulja - koliko gore može QNX na single-core procesor 1GHz-plus stvarno biti?

[Hvala, Ben]

RIM exec razgovora playbook, App World, QNX na telefone, i više prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 14:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FierceDeveloper | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar