srijeda, 19. siječnja 2011.

T-Mobile uvesti DriveSmart Plus uslugu blokirati texting tijekom vožnje, FamilyWhere da trag dolje svoju djecu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/t-mobile-intros-drivesmart-plus-service-to-block-texting-while-d/:
SMS-a zbog vožnje pod utjecajem epidemija počinju da se puno prijevoznika pažnju , i T-Mobilea uzimajući ga na sljedeću razinu i danas bacajući svoju težinu iza nove pretplata-based nadogradnju na DriveSmart app koji je bio dostupan na LG Optimus T od lansiranja. DriveSmart Plus pokreće 4,99 dolara mjesečno za sve linije na svoj račun (pod uvjetom da linije su priključeni na kompatibilne uređaje) i nadogradnje osnovne DriveSmart app po automatski detektira kad vaš automobil u pokretu - nema potrebe da to omogućiti ručno - u kojem trenutku dolazni pozivi se automatski šalju govorne i dolazne SMS poruke se sastao s automatski odgovor da je primatelj je trenutno vožnje. Naravno, tu je hitnu nadilazi izgrađen-in - ali kako bi bili sigurni mladi vozači ga ne zlostavlja, DriveSmart nudi roditeljima mogućnost da kontaktira teksta ili e-mail kad je nadjačati i može pustiti ih pratiti ukupnu telefon običaj putem web sučelja . Usluga je dostupna samo na Optimus T u početku, ali više hardverske podrške je "uskoro".

Na povezane bilješke, T-Mobile je također uvođenje FamilyWhere, podudaranja slične usluge već nude Verizon, AT & T i Sprint, dopuštajući roditelji vide gdje je njihova young'uns su i postavili prilagođene obavijesti za mjesto i vrijeme, to je očito u skladu s " gotovo bilo koji tip "telefon na T-Mobile mreže, tako da ne trebate se opremiti tykes s superphones samo da bi dobili ovu akciju postaviti. Ona prometuje 9,99 dolara mjesečno i pokriva sve linije na svoj račun, slijedite pauze za oba priopćenja za javnost.

Nastaviti čitanje T-Mobile uvesti DriveSmart Plus uslugu blokirati texting tijekom vožnje, FamilyWhere da trag dolje svoju djecu

T-Mobile uvesti DriveSmart Plus uslugu blokirati texting tijekom vožnje, FamilyWhere pratiti Vašu djecu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 11:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar