srijeda, 19. siječnja 2011.

App pregled: AirView

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-airview/:
Mi pravedan je došao preko zgodan mali IOS app zvan AirView koji, kao što vjerojatno možete reći iz imena, pretvara vaš IOS uređajima u svirati video prijemnike. A budući da IOS Također možete video izlaz preko svirati, to znači da možete koristiti AirView bilo da zgrabite svirati struje iz računala iTunes, ili možete stream videa s jednog IOS uređaja na drugi (pod uvjetom da su oba trčanje IOS 4,2 i više, od naravno). Teoretski, malo rada je potreban da biste dobili loptu valjanje - samo pokrenuti app, onda igrati željeni video isječak iz izvora, i na kraju pokupiti vaš klijent uređaj koristeći svirati gumb.

Kažemo teoretski, jer nas je neko vrijeme da se shvatiti da nitko od naših kupljenih video radila, iako je svirati podržava DRM sadržaja - pretpostavka je da nema AirView komponente za primanje odobrenja ključ. Onda smo u škripcu s našim domaćim video koji je zapravo radili vrlo dobro i preko iTunes-na-IOS i IOS-na-IOS veze, iako ponekad smo imali za relaunch AirView i iPod app da se tok raditi opet. Možda neki ljudi će imati više sreće od nas, pa slobodno dati ovu aplikaciju ići - to je besplatno, nakon svega. Video demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje App pregled: AirView

App pregled: AirView prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 10:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar