srijeda, 19. siječnja 2011.

Kinect podršku za Windows u radovima, SDK release ovog ljeta?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/kinect-support-for-windows-in-the-works-sdk-release-this-summer/:

WinRumors, pozivajući se na anonimne izvore, javlja da službeni softver razvijen kit (SDK) za Kinect je trenutno u radovima, te će biti pušten u beta neko vrijeme u narednih nekoliko mjeseci. Očito, podrška za uređaj će postati dio Microsoft XNA Game Studio i također biti integrirani u Windows 8 u velikom način. Ovi detalji biti vruće na petama od CEO Steve Ballmer izjavu na CES-u da je dobar ljudi u Redmond na kraju će podržati uređaja korištenje na računalima , ali on nije utvrđen raspored za puštanje SDK. Mi ne možemo potvrditi priču, ali s obzirom na razinu detalja u izvješću, a autor je povjerenje u informacije, nećemo biti iznenađeni ako Microsoft daje sve što Kinect hakera nešto razveseliti oko vrlo brzo.

Kinect podršku za Windows u radovima, SDK release ovog ljeta? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 10:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor WinRumors | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar