srijeda, 19. siječnja 2011.

HP Slate narudžbe i dalje kasne, uvijek okrivljujući 'veliku količinu naloga'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-slate-orders-still-delayed-still-blaming-high-volume-of-ord/:
Oh da, to izgleda kao neka slavna Palm / HP Web OS tablete su na čelu naš način (čak i ako slušamo to neće biti do kraja ljeta / rane jeseni), ali znate što je navodno bio na čelu naš put za više od dvije mjeseci sad? HP Slate 500 . Yep, HP-ova naizgled-napušteno Windows 7 tableta je još uvijek pati od većih kašnjenja, a prema našim izvorima i korisničku podršku HP-rep, "materijal manjak" u kombinaciji s "visok volumen narudžbi" su uzrok tih tableta koja će se održati do . Mi ne imati bilo koji pravi detalji o broju - iako, prošli mjesec smo čuli su dobili oko 9.000 narudžbi do sada - ali znamo da je naš vrlo vlastiti HP Slate, koji smo naručili natrag na 9. studenoga, još uvijek hasn 't dostavljaju i sada je slated da brod 22. siječnja. I mi smo definitivno nije jedini koji još uvijek strpljivo čeka - pogled kroz TabletPC pregled forumima otkriva da broj bijesan kupci su još uvijek čežnja za 8,9-inčni Atom-powered tablete - iako, mnogi od njih ponuđeni su $ 100 popusta u zamjenu za ne vlasništvo njihovih tablete na vrijeme za blagdane. Mi smo postigli iz HP-u na dalje komentirati, ali u međuvremenu, mi ćemo biti osvježavajuće naš račun stranicu i nadajući se naše Škriljevac napokon brodova prije kraja mjeseca, ili, znate, barem prije nego što počne HP najavljuje nove početkom veljače .

HP Slate narudžbe i dalje kasne, uvijek okrivljujući 'velike količine naloga' prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 08:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tablet PC Pregled | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar