srijeda, 19. siječnja 2011.

Bloomberg: Sony PSP2 na debi sljedeći tjedan, PlayStation Phone na MWC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/bloomberg-sony-psp2-to-debut-next-week-playstation-phone-at-mw/:
To je ništa što bi u suprotnosti s tekućim šapuće smo čuli do sada, ali u skladu s Bloomberga i par izvora, Sony Computer Entertainment Tokyo događaj 27. siječnja je doista platforma iz koje će predstaviti sljedeći PSP, i sljedeći mjesec na Mobile World Congress će biti tamo gdje smo se konačno sastati - službeno, to je - PlayStation telefon . Sljedeći tjedan je konferenciju za novinare također će navodno "nacrt strategije za korištenje svojih umreženih zabavnih usluga podijeliti igre, filmove i glazbu među handheld proizvode, televizore i druge uređaje." Nije puno ostalo za reći u ovom trenutku, tako da samo sjednemo, opustiti i čekati drugi dečki rade svoj prezentaciju, na prvom mjestu.

Bloomberg: Sony PSP2 na debi sljedeći tjedan, PlayStation Phone, na MWC prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 00:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Lessien (cvrkut) | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar