srijeda, 19. siječnja 2011.

Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stop naručivanje lijesova! Raščišćavanju jučer je pomalo mutne izvješća , Acer's PR tim je izdao službeno priopćenje navodi da tvrtka nema namjeru zaustaviti proizvodnju u svojoj Aspire One linija netbooks. Umjesto toga, tvrdi da je njegov novi niz Android tablete "će naći svoje mjesto pored netbookova i prijenosna računala." Osim toga, Acer je uzimanje na Sandy Bridge tableta glasine da je spouted gore, i pojašnjenje tablete da se temelji na Intel novi laptop / desktop platformi "još nisu predviđena." To sinkronizira se s onim što smo čuli jučer - da je Acer je najavio 4,8-, 7 -, 10-inčni tablete Android započet će u travnju u SAD-u i da je vjerojatno da će pričekati za predstojeći ultra-niskom naponu (ULV) Sandy Bridge dijelovi ako su u stvari će se staviti Intelovu novu generaciju Core procesora u tablete. To je sigurno bistri puno - hit break za Acer službenom priopćenju.

Nastaviti čitanje Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme

Acer: netbooks neće biti ukinuti, Sandy Bridge tablete ne dolaze u skorije vrijeme, prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 14:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar