srijeda, 19. siječnja 2011.

Nintendo 3DS može imati regiju zaključan softver, i dalje nesretni trend

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/nintendo-3ds-may-have-region-locked-software-continue-an-unfort/:
Jednom davno, kada je ručni igra sustavi su deblji, a Nintendo je u potpunosti bez premca , tvrtka deigned dopustiti nam da uvoz igre bez straha. Game Boy svih oblika i veličina, kao i Nintendo DS, Japanski uložak će vam iskustvo prijenosni čuda godina prije nego su hit Europi i SAD-u. Na Počevši u 2008 , međutim, Nintendo DSi-napravio određene naslove regiji zaključana - - i to je ista sudbina koja će vjerojatno zadesiti igara na Nintendo novog 3D ručni kao dobro. "Postoji mogućnost da se Nintendo 3DS softver prodaje u jednoj regiji neće ispravno raditi kada se izvodi na Nintendo 3DS hardver prodaje u drugoj", navodi se u saopsstenju tvrtka, iako je važno napomenuti da regija brave su obično dvije stranke afera - ako igra izdavači odlučiti da svoje stereoskopske softver regiji-free, to bi moglo raditi na vašem ručni zapravo. Tako da, još uvijek možda imati priliku da se vaš datum sim na.

Nintendo 3DS može imati regiju zaključan softver, i dalje nesretni trend prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 20:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor VG247 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar