srijeda, 19. siječnja 2011.

Compulab fit-PC3 nudi dual-core AMD snage u slučaju manje od jednog inča debeli

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/compulab-fit-pc3-offers-dual-core-amd-power-in-a-case-less-than/:
Compulab fit-PC3 nudi dual-core AMD snage u slučaju manje od jednog inča debeli
Razmislite tablete će ubiti off nettop kao oni rade s netbook ? Razmislite još jednom - dobro, za sada, barem. Compulab je objavio detalje o svojim najnovijim malo elektrana, a ovaj je brži nego ikad unatoč tome što je manje od jednog inča debljine i oko šest inča. Maksimalna spec. vidi umetanje AMD -serije T56N G procesor, zvani Fusion Zacate , nudi dual jezgre na 1.6GHz, dok rušenje 18W TDP, uparen sa Radeon HD 6310, dva trčanje cool dovoljno da se ne trebate jedan navijač. (To je isto osnovno podešavanje naći u paviljonu dm1z HP nedavno smo pregledali.) Tu je do 4GB DDR3 memorije, soba za 2,5-inčni HDD, HDMI i DisplayPort konektora, nevjerojatnih šest USB 2.0 portova, pa čak i dual eSATA ako trebate vanjska memorija. Nije riječ o cijeni još samo, ali je rekao da se "konkurentne" u odnosu na svoje prethodnike, kao i PC2 , koji trenutno stoji između $ 300 i $ 700, ovisno o konfiguraciji.

Compulab fit-PC3 nudi dual-core AMD snage u slučaju manje nego palac debeo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gadget Spot | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar