srijeda, 19. siječnja 2011.

HP datoteke za 'HP Touchpad' zaštitni znak - mogući naziv za webOS tableta?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-files-for-hp-touchpad-trademark-a-possible-name-for-the/:
Mi uvjerljivo ne može povezati to nadolazeći Palm tablete , ali samo HP je podnio zahtjev za zaštitni znak na "HP Touchpad" preko široku paletu proizvoda i usluga u rasponu od memorijske kartice - opomena opomena opomena - "računala. tableta" Mi smo to sviđanje kao tableta ime, iako - što smo bili uzimajući u smislu da Palm ime je na putu van, i "HP Touchpad" jibes lijepo s primjetan nedostatak Palm brandinga na pozvati za HP- Feburary 9. webOS događaj . Što je više, HP je već uložila u brendiranje svojih prijenosnih računala sa trackpads ClickPad ime, pa ovo izgleda kao nešto sasvim drugo. Mi definitivno sam došao preko headfake zaštitni znak registracija u prošlosti, pa ćemo vidjeti što se događa ovdje - i da li ovo sporo kapanje curenja svakih pretvara u poplavi.

HP datoteke za 'HP Touchpad' zaštitni znak - moguće naziv za webOS tableta? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 19 siječanj 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar