petak, 14. siječnja 2011.

BlackBerry Storm 3 pojavi opet, za praćenje rujna pokrenuti?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/blackberry-storm-3-shows-up-again-tracking-for-september-launch/:
RIM-mitski BlackBerry Storm 3 je jedan od onih proizvoda koji se prikazuje svakih nekoliko mjeseci, sa samo dovoljno novih informacija da ste vjerujući da je to pravi i to s vremenom dolazi prije slithering natrag u noć, ide potpuno radio-tihi za još mjesec ili dva. Mi smo, nema sumnje da telefon je stvarno u ovom trenutku, no s obzirom na mlak prijem Storm 2 je dobio, mi smo iznenađeni RIM nije gurnuo teže dobiti ažurirane uređaja na tržištu - jedino što možemo shvatiti da je prijevoznik partneri držati ga šalje natrag za ugađanje. Govoreći o ugađanje, BGR kaže da možemo očekivati telefon sa 1.2GHz procesorom (isto kao navodnom Torch 2 ), uz 3,7-inčni WVGA zaslon, kameru od 5 megapiksela, WiFi dual-band s UMA podršku, mobilni hotspot sposobnost, i BlackBerry OS 6,1. Riječ je to da će biti barem dvije verzije objavljen širom svijeta - kodnog imena Monaca i Monza - i to je na putu za rujan izdanje. To je sve dobro i dobri, iako te naočale ne ide na udarac bilo daleko kao što smo pristup Q4 '11.

BlackBerry Storm 3 pojavi opet, za praćenje rujna pokrenuti? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 00:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar