petak, 14. siječnja 2011.

BAE Systems razvija e-tinte camo za tenkove i ratne zone e-čitateljima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/bae-systems-develops-e-ink-camo-for-tanks-and-war-zone-e-readers/:

BAE Systems, dugo poznat po svojim wargadgets da slijepi i zamračiti , nedavno je objavila da je u razvoju tinti kamuflirati sustava e koja prikazuje fotografije na strani vozila koji odražavaju okoliš - i koji se mijenjaju u stvarnom vremenu. Ovo je dobro prilagođen za područja kao što su one u Afganistanu, gdje se teren može se razlikovati od običnog ol 'pustinja bež na živo i rezonantan zelena, i - pod uvjetom da ne razbiti se u pustinjski pijesak - vjerojatno izgleda puno uvjerljiviji od boje na metal. (Također smo čudo ako ova tehnologija će raditi na koktel haljina.) Tvrtka se nada da će imati prototip u roku od četiri godine, dok je za naš dio nadamo se da ćemo imati naše trupe iz regije u mnogo manje vremena od toga.

BAE Systems razvija e-tinte camo za tenkove i ratne zone za e-čitateljima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 10:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor Telegraph (UK) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar