petak, 14. siječnja 2011.

Apple bliži deset milijarde preuzimanja u App Store, treba ga udariti Verizon bez pomoći

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/apple-nears-ten-billion-downloads-in-app-store-should-hit-it-wi/:
Iz bilo kojeg razloga, Apple je stvar s deset milijardi kuna. Oprema služio svoj 10000000000. iTune desno oko ovo vrijeme prošle godine, i još važnije, bio jedno milijarditu aplikaciju u travnju 2009 . U samo 1,5 godine, tvrtka je vidio da lik vinuti se gotovo desetorostruko, koja je impresivna, bez obzira koliko ste ga kriška. Naravno, mi smo prilično znatiželjan to znati ako to uključuje dva preuzimanja, app ažuriranja i samo besplatni ili plaćeni apps, ali bez obzira, nema dvojbe da Cupertino (i vrlo malo programeri) su to raking u. Naravno, eksplozije od ipad svakako pomogla potaknuti preuzimanje frekvencije, i ako smo imali pogoditi, mi bismo reći da će se čak i dvostruko manje vremena za ovaj korak. Znate, jednom sljedećeg mjeseca će se dogoditi . Oh, i ako se dovoljno sretan, možete rezultat 10.000 $ iTunes poklon kartica, ako ste samo tako se dogoditi da preuzimanje 10000000000. app - pobrinite se da je dobar .

[Hvala, Alija]

Apple bliži deset milijarde preuzimanja u App Store, treba ga udariti Verizon bez pomoći prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar