petak, 14. siječnja 2011.

DIY ArduSpider robot bitaka kućnim ljubimcima, tuče druge domaće darove

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/diy-arduspider-robot-battles-household-pets-beats-other-homemad/:
Dakle, Božić dolazi, a vaše kćeri traži od vas da joj izgraditi robota nakon što vidi da zgrada toliko za sebe - što da radim? Vi mogli izgraditi sladak i jednostavan robota, ili ste mogli učiniti ono što Jose učinio Julio i izgraditi nešto poput Arduino -based ArduSpider robota (od nadimka Sara), koji je sada je prikazuje off za sve da vide. Kao što možete vidjeti u video nakon pauze, bot je u mogućnosti da oba djeluju samostalno ili biti kontrolirani na daljinu, i to omot iznenađujući broj trikova, uključujući i sposobnost da se umorni ili im je dosadno, pa čak i neke osnovne gimnastičke i akrobatske vještine . Zainteresirani u izgradnju svoje vlastite? Možete pronaći sve detalje i kod trebate na izvor link ispod.

Nastaviti čitanje DIY ArduSpider robota bitaka kućnim ljubimcima, tuče druge domaće darove

DIY ArduSpider robot bitaka kućnim ljubimcima, tuče ostale domaće darove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 02:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DIY Drones | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar