petak, 14. siječnja 2011.

'Daily' Ipad novine postaviti za lansiranje, prema izvorima (update)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/the-daily-ipad-newspaper-set-for-launch-on-january-19-accordi/:
Dobra stara Associated Press ima par dobrih starih neimenovane izvore pinpointing lansiranje Daily - prvi ipad samo novine pothvat - što je 19. siječnja. Oni su čak i ime mjesto kao San Francisco Museum of Modern Art. Rupert Murdoch's News Corp je tvrtka čineći ovaj skok u nepoznato (ljudi čak i stalo vijesti više?) I on posebno je imenovan kao voditelj na tom navodnom događaju za sljedeći tjedan, kako bi se pridružio na pozornici od strane Apple-a Steve Jobs. Pomoćne malo napomena je da su novinari, rekao je da su već zaposleni u biroima u cijeloj zemlji, uključujući i velika vijest-predenje tržištima u New Yorku i Los Angelesu - koji čini sve smislu u svijetu s obzirom na rašireno očekivanje da vijest app oni će raditi za pokrenut će do kraja ovog mjeseca .

Update: Da li mi reći do kraja ovog mjeseca? Izgleda poput Daily 'je više vjerojatno da će debi u početkom veljače, umjesto - News Corporation potvrdila All Things D da ipad News Service je odgođen, a neimenovani izvor tvrdi da će biti "tjedana, a ne mjeseci", prije nego što smo vidjeli to pojavljuju opet.

'Daily' Ipad novine postaviti za lansiranje, prema izvorima (update) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 20:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Associated Press (Yahoo News) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar