petak, 14. siječnja 2011.

BlackBerry plamenika 2: baklja sa znatno nabasao naočale?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-torch-2-a-torch-with-significantly-bumped-specs/:
Bilo da ljubav ili mržnju dizajn Baklja , koja nikada nije bila u kojoj je glavni govedine laika - umjesto toga, tu čast će morati ići na mutan unutarnji, kapom off s grozan, opran-out 480 x 360 zaslon koji nije imao poslovni sjedi u uređaj koji je trebao biti krunski dragulj RIM-telefon crta. Pa, pokrovni sloj off divlje dan za BlackBerry curenja i glasine tamo kod BGR dolazi vijest o Baklja 2 u djelima koja samo može napraviti dobar na te nedostatke (i cijeli mnogo više), zahvaljujući 1.2GHz procesor, 14.4Mbps trotraka HSPA , VGA zaslon u originalnim baklja na isti 3,2-inčni veličine, BlackBerry OS 6,1, a - kao i neke druge curi smo vidjeli - integrirani NFC, što sugerira Nexus S svibanj su počeli nešto dobro ovdje. Naočale na stranu, da ... telefon je gotovo mrtva zvonilac za modela kojeg zamjenjuje, dodajući neke krom akcentima i nazvavši ga dobro. Ako BGR 's izvorima, možeš pogledati za to u trećem tromjesečju na AT & T.

BlackBerry plamenika 2: baklja sa znatno nabasao naočale? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 21:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar