petak, 14. siječnja 2011.

LG: Windows 7 Telefon pokrenuti nije u skladu s očekivanjima, još uvijek u redu OS za 'veliki segment'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/lg-windows-phone-7-launch-did-not-meet-expectations-still-a-fine-o/:
Samo teško vijesti koje smo vidjeli iz Microsofta o Windowsima 7 Telefon prodaja bila manja od otkrivanja , ali čini se da je LG koračni iz iza zavjese malo da nas pusti u o tome kako stvari idu - iz perspektive anyway. U sjedi s narod na at Pocket-lint, LG-marketinške strategije i planiranja tim redatelj James Choi primijetio: "Od industrije perspektive imali smo visok očekivanje, ali od potrošača gledišta vidljivost je manja od očekivanog . " Ništa previše šokantan tamo, ali on slijedi uz napomenu da se osjeća LG Windowsi 7 Telefon "je apsolutno savršen za veliki segment vani." Možda više šokantan je ova poslastica: "Ono što osjećam je da neki ljudi vjeruju da nekim operacijskim sustavima, uglavnom Google, vrlo su komplicirana za njih, ali Windowsi 7 Telefon je vrlo intuitivno i jednostavno za korištenje." On je slijedio svog ne-strašno-suptilan Android udarac s WP7 udarac, Čudnovato dovoljno, uz napomenu da je "za tech dečki, [WP7] bi mogao biti malo dosadan nakon tjedan ili dva, ali postoje određene segmente da je stvarno žalbe na . " Što je ostalo nejasno je koliko točno podrška LG će dati Microsoft nakon pokretanja Optimus 7 , ali mi smo guessing da sljedećeg mjeseca potrošiti na Mobile World Congress će biti veliki pokazatelj. Naravno, mi ćemo biti tamo s našim oči ljušteno.

LG: Windows 7 Telefon pokrenuti nije u skladu s očekivanjima, još uvijek u redu OS za 'veliki segment' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 09:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar