petak, 14. siječnja 2011.

Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Sjeti se kad je sve iPhone dock? Dolazi revolucija pristati će biti baš tako, ali puno više masivan. Akai pokazuje off nefunkcioniranje verziju svog SynthStation 49-ključ MIDI kontroler na NAMM ovog vikenda, i to je ljepušan velik dio iste ideje kao i manjih iPhone-docking Synthstation25. To je rekao, ovdje imaš devet brzina osjetljive MPC jastučići, zaseban prijevoz sekcija, i 1/4-inch izlasci. I podesiv ipad dock, što je smiješno stvar za vidjeti na tipkovnici. Software-mudar, to mlađi-veći braco u obitelji će također podržati CoreMIDI - i ažuriranu verziju Akai je SynthStation IOS app za veći zaslon, koristeći dodao nekretnina kako bi se omogućilo finije, više izravne kontrole nad zvuka, zajedno s novi snimateljski dio i simultano bubanj / synth sekvenciranje. Nije loše komad kit za jastuk-centric glazbenik u vašem životu - tražiti da kapljice dolje u lipnju ove godine za 199 $. Provjerite u nastavku pauze za video jedinice i runthrough novog softvera.

Nastaviti čitanje Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011

Akai je ipad-docking SynthStation 49 i obnovljeno app: oči-na na NAMM 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 16:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar