petak, 14. siječnja 2011.

Obećanje je SmartStor Zero NAS vrpca dumbs dolje DLNA za ipad (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/promises-smartstor-zero-nas-streamer-dumbs-down-dlna-for-the-ip/:
CES 2011 bi moglo biti više, ali mi još uvijek imamo malo điha-pčele podataka da biste dobili preko prije nego što zovete ga zatvara. Jedan grumen neobjavljenih slavu je ovaj SmartStor Zero NAS iz Promise Technology. Sada držite u ... samo zato što je DLNA kompatibilan Network Attached 1,5 Storage uređaja ne znači da je to komplicirano za koristiti. Hell, čak i IOS korisnici mogu pridružiti DLNA streaming medija i prijenos stranka, iako Apple je jedan od samo nekoliko velikih proizvođača nestalo iz saveza. Obećanje je namjerno dumbed dolje ovom 1TB ili 2TB NAS da čine ga pogodnim za korištenje u svakom domu gdje "Zero Configuration", skladištenja i medija vrpca je prioritet. To je većina kućanstava, dođi da mislim o tome. Obećanje je Billy Harrison dao nam prohod od vrhunaca uključujući i live demonstracija besplatno (za ograničeno vrijeme) SmartStor Fusion Struja app trčanje na ipad (i uskoro Android i Windows 7 Telefon uređaja). U usporedbi s mnogim DLNA streamers koje smo vidjeli ovaj je bio mrtav jednostavan za korištenje, pa čak i omogućio nam je da upload / preuzimanje glazbe, video i fotografije do / od SmartStor Zero. Naravno, drugim uređajima koji podržavaju DLNA native upload i preuzimanje DLNA (poput Droid X) će raditi pravo vanjska strana dana kutija. Fusion Stream također podržava medije multitasking pravo unutar app. Ali, hej, nemojte uzimati naša riječ za to, gledati Bill utvrditi istinu nakon pauze.

Nastaviti čitanje Obećanje je SmartStor Zero NAS vrpca dumbs dolje DLNA za ipad (Hands-on)

Obećanje je SmartStor Zero NAS vrpca dumbs dolje DLNA za ipad (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 10:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar